Rendesen befűtöttek nekünk az égiek, nem panaszkodhatunk.....
Még a hét elején Margitka blogjában láttam ezt a Ribizlis diós szelet sütit. Na, én egy hete csak a Ribizlis sütire tudtam gondolni! :-) Szerencsére sikerült ribizlit venni hozzá, így hőség ide vagy oda, én kora délelőtt elkészítettem. Így ebédhez már ki is hűlt, annyira finom, hogy eldugtam a hűtőben ne hogy kisértésbe essek.
Margitka Neked meg örök hála, ezért a finom süti receptjéért!!!!
Még a hét elején Margitka blogjában láttam ezt a Ribizlis diós szelet sütit. Na, én egy hete csak a Ribizlis sütire tudtam gondolni! :-) Szerencsére sikerült ribizlit venni hozzá, így hőség ide vagy oda, én kora délelőtt elkészítettem. Így ebédhez már ki is hűlt, annyira finom, hogy eldugtam a hűtőben ne hogy kisértésbe essek.
Margitka Neked meg örök hála, ezért a finom süti receptjéért!!!!
Anyukámnál találtam a virág magokat tavasszal.
Elültettem, de Őt már sajnos nem tudom megkérdezni milyen virágok ezek?
Valaki, esetleg ismeri milyen virág díszíti a teraszunkat?
Hú, de jól néz ki a süti! Biztos finom is. A nyálelválasztásom beindult :)
VálaszTörlésNagyon ízletes, és könnyű elkészíteni! :-)
TörlésRákerestem a receptre, mert ribizli+dió nálam nagyon szép képeket, jzeket idéz elő! Köszönet az ajánlatért, kipróbálom!:-)
VálaszTörlésA növénykédet nem ismerem fel, biztos jön más, aki tud Neked segíteni.
Szép estét!
Nagyon ajánlom, ebben a melegben lehűtve valami csodás! :-)
TörlésÖrülök, hogy megsütötted a ribizlist! Valóban hidegen sokkal finomabb, sőt másnap még jobban is lehet szeletelni! :-)
VálaszTörlésA virágod nevét én sem tudom... De már láttam ilyent. Ha igaz, akkor többféle színű virágja is van! :-)
estére már szépen kihűlt, úgyhogy már sikerült szépen felszeletelni. :-)
TörlésA dio es a ribizli is a gyengem:) fagyasztva tudok csak venni, de gondolom ugy is jo.Okvetlenul ki fogom probalni! Koszi!!
VálaszTörlésBiztos jó fagyasztottal is, próbáld ki, és írd meg hogy sikerült, nálunk most ez nagyon nyerő süti lett.:-)
TörlésÁgnes!
TörlésÉn télen mindig fagyasztott ribizlivel sütöm ezt a sütit. A fekete ribizlivel könnyebb dolgozni, mert az nem esik úgy össze a fagyasztás után, mint a piros...de a pirossal is sütöttem már, akkor jobb, ha még fagyosan szórod rá a pudingra...úgy könnyebb dolgozni vele! Sok sikert a sütéséhez majd! :-)
talán csodatölcsér a virágod neve, remélem nem mondtam hülyeséget:)
VálaszTörléshttp://www.botanikaland.hu/botanica/csodatolcser/1.jpg
Köszi, Orsi ! Biztos, hogy a Csodatölcsér virág lesz!:-)
TörlésNagyon szép tölcséres lesz. Adj neki sok vizet, és hetente tápoldatot (mivel nem szabadföldben van), és meg lesz a jutalmad. Talán 50 cm-re is megnő, tele lesz virággal az aljától kezdve. Nekem sárga virágú van, de ez évben a magot (4-5 mm-es fekete) nem ültettem el. Várom majd a virágos képet is!
VálaszTörlésKöszi a jó tanácsokat. Ültettem belőle ki a szabadföldbe is, mert nagyon sűrű volt. Már ott is magukhoz tértek az átültetés után.
TörlésLesz majd virágos kép is róla. :-)
:-)
VálaszTörlésÉn is rákerestem a virágra, valóban csodatölcsér a neve... :-)
VálaszTörlésItt vannak képek is róla:
https://www.google.com/search?q=csodat%F6lcs%E9r&gws_rd=ssl&tbm=isch
Köszi Margitka!:-) Nagyon kivácsi vagyok rá, hogy milyen színűek lesznek majd!:-)
TörlésNálunk ezt estikének hívják, és igaz szép tölcséres virágai vannak, estére szokott nyílni.
VálaszTörlésKöszi Amerika, én is ezt olvastam róla! Örülök a látogatásodnak! :-)
Törlés