Bolondos Április...

Tegnap óránként változott az idő. Reggel havas háztetetők, majd kb. egy óra múlva szép napsütés szinte már tavasz. Délben jött a hóvihar. 😕 Ezt még elég jó viselték a virágok. Ma reggel viszont hideg volt, ez már ledöntötte őket. Azért remélem ha felmelegszik az idő, helyre jönnek. 

Képeken még a márciusi virágok.....












Szép napot kívánok Mindenkinek! 😊


 

 

 

 



















Megjegyzések

  1. Szépek a virágjaid, választani akartam, de egyik szebb, mint a másik. Itt ma nem volt ennyire változékony időjárás. Süt a Nap és 15 fok van jelenleg, hó nem volt. Szép napot kívánok Neked is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Éva!♥
      Szerencsére ma már jó idő van, 16 fok és szépen süt a nap!

      Törlés
  2. Itt fúj a szél, szétfújja az ember agyát. S melegszik is. Ennek örülni kellene. Csak hát... A virágok csodaszépek. Nekik örültünk, míg náluk nagyobb úr nem csapott szét köztük. Vidzont azt is látom, ők legalább nem hagyták magukat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon sokszor itt felénk is olyan borzalmas nagy szél van. Én mindig azt mondom, hogy szerintem egyre szelesebbek a tavaszok. Eső viszont nem esik, szárazság van. Olyan jó lenne egy pár napos csendes eső. Szépen helyre jöttek a virágok, néhány nárcisz szára nem bírta ezt az időt, ők vázába kerültek. ☺

      Törlés
  3. Nagyon szépek! Az időjárással én is így vagyok, kelet felől kinézek az ablakon tavaszi napsütést látok, nyugat felől kinézek az ablakon sötét téli antarktis. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az április mindig is ilyen szeszélyes volt, remélem ezek után már jobb idők lesz. Ma legalábbis szép tavaszias.

      Törlés

Megjegyzés küldése