Ugrás a fő tartalomra
" Az élet legnagyobb tudománya az el nem csüggedés,a remény megőrzése,az állandó újrakezdés." /Csőgl János/

  
Barátnőmtől kaptam, nem akart virágozni, csak hozta a nagy leveleket.
 Gondoltam kiültetem szabad földbe talán ott jobban érzi majd magát. Sajnos ez sem jött össze kipusztult. A cserépből a földet nem dobtam ki, hanem ültettem bele petúniát. Egyik nap ahogy locsolom, látom hogy sok kis új hajtások bújnak ki a földből. Már majdnem kihúztam őket, mikor eszembe jutott, ezek bizony a kiültetett Kála hajtásai. Gyorsan át is ültettem a petúniát új helyre.
ez pedig szépen növekedett.  Reménykedtem benne, hogy lesz majd virága is, még elutazásunk előtt mikor jó belocsoltam semmi jelét nem láttam ennek. Mikor meg haza értünk megyek a kertben és látom rajta ezt a szépséget  nagyon megörültem neki. ☺Kívánok mindenkinek nagyon szép napot és jó hetet! ☺
Megjegyzések

 1. Az élet élni akar... :)

  Üdv: anathea

  VálaszTörlés
 2. Én csak kiraktam a Kánna rizómáit a kertbe, locsolni időm se volt. Képzeld ők is élnek, s még ilyen pompásak sem voltak.A fügét kaptam, nem volt tervben, helye sem volt, valahova odatettem, ha élni akarsz, küzdj érte, mondtam neki. Beindult. Ki érti ezt? Vagy a növények is, ha elnyomottak, annál nagyobb a küzdőképességük?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Néha, tényleg érhetetlenek ezek a dolgok! ☺

   Törlés
 3. Az ilyennek annyira tudok orulni, megertelek Erika:)) Nagyon szep a szine !!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése