Reggeli gondolatok...

"Elengedte. Egyetlen gondolat, vagy szó nélkül, elengedte.

Elengedte a félelmet. Elengedte az ítélkezést. Elengedte a vélemények kavargását a fejében. Elengedte a bizonytalanság bizottságát magából. Elengedte a helyes okokat. Teljesen és tökéletesen, kétely és aggodalom nélkül, egyszerűen csak elengedte.


Nem kérte senki véleményét. Nem olvasott könyvet arról, hogy hogyan engedjen el bármit. Nem tanulmányozott iratokat. Csak elengedte. Elengedett minden emléket, ami visszatartotta őt. Elengedte az összes idegességet, ami nem hagyta, hogy előrelépjen. Elengedte a terveket, minden számítást, hogy hogyan cselekedjen jól.

Nem ígérte meg, hogy elengedi. Nem írt róla naplót. Nem jegyezte be a kitűzött napot a naptárába. Nem tett nyilvános bejelentést, nem adott fel hirdetést. Nem nézte meg az időjárás jelentést, nem olvasta el a napi horoszkópját. Csak elengedte. Nem latolgatta, hogy kéne-e elengednie. Nem hívta fel a barátait, hogy megvitassa velük az ügyet. Nem csinált ötlépéses Spirituális Tudat Kezelést. Nem hívta az imavonalat. Egy hangot sem hallatott. Csak elengedte. Senki nem volt ott, amikor történt. Nem volt örömujjongás, vagy gratulációk. Senki nem köszönte meg neki, vagy méltatta őt. Senki nem vett észre semmit. Mint egy levél, ahogy leesik a fáról, csak elengedte."
Ernest Holmes



Szép napot kívánok Mindenkinek! ☺





Megjegyzések

  1. Egyre inkább rájövök ,már így életem felén bőven túl,hogy ez a legjobb megoldás sokszor. Persze a nagyon fontos dolgokért kűzdök.

    VálaszTörlés
  2. Elengedés, néha ez a legnehezebb, hogy elengedjünk valamit.
    Szép hetet kívánok! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, olykor nem könnyű feladat.
      Köszönöm Csipike! ♥

      Törlés

Megjegyzés küldése