Reggeli gondolatok...

Légy hálás!

A hála legyen az első gondolatod, s így bármihez fogsz, egy idő után mindig ez fogja vezérelni a tetteidet, és nagy dolgokat érhetsz el. Ahelyett, hogy a rosszat keresnéd mindenben, törekedj arra, hogy meglásd a szépet. Ismerd fel az emberek erényeit, becsüld meg a jót a környezetedben, és a mindennapi életben is!

Mindennek két oldala van - egy pozitív és egy negatív. Ahhoz, hogy felszínre kerüljenek a negatív dolgok, nincs szükség a segítségedre. Ne hagyd ezeket figyelmen kívül, de ne szánj rájuk túl sok időt és energiát.
Összpontosíts arra, hogy mindig legyen miért hálásnak lenned. Bármi történjék is, törekedj erre. Ragadd meg a lehetőséget, és amiből csak lehet, tanulj! Egy pillanatra se torpanj meg, fejlődj, és járj sikerrel! Szokj hozzá ahhoz, hogy minden percben pozitív gondolatok ébredjenek benned. Ültesd el a magot lényed legmélyén. Ha hagyod, hogy ez a hozzáállás jellemezze a tetteidet és a gondolataidat, a pozitív dolgok iránti vágyad elnyeri méltó jutalmát. A kapcsolataid színesebbé, boldogabbá válnak, hatékonyabb leszel a munkavégzés terén, és a célkitűzéseidet siker koronázza majd.
Becsüld meg azt, amid van, s így később, amikor az életed teljessé válik, még hálásabb lehetsz mindazért, amit elértél.
Ralph S. Marston




Jó reggelt! 
Szép napot kívánok Mindenkinek! :-)




Megjegyzések