Reggeli gondolatok...

Nagy mosolyt kérek!

Most rögtön gondolj valami kellemes, szép dologra, amitől jókedved lesz, és mosolyogj! Gondolj azokra a különleges emberekre, akiknek a jelenléte beragyogja az életedet. Idézd fel azt a kivételesen csodás napot a múlt héten, amelyen olyan jól érezted magad. Emlékszel, mennyire örültek a gyermekeid, amikor tegnap este megérkeztél a munkából? Keress valamit, ami mosolyt csal az arcodra, és mosolyogj!
Szinte lehetetlenség, hogy negatív gondolatok keringjenek a fejedben, amikor őszintén mosolyogsz. Mosolyogj, és meglátod, azonnal rengeted nagyszerű lehetőség nyílik meg előtted! Mosolyogj tiszta szívből, a szemedből és az arcodról süssön a boldogság, s így a környezetedben élők is kedvesek lesznek hozzád.
Mosolyogj azokra, akik autójukkal elhaladnak melletted az úton. Mosolyogj telefonálás közben. bár a vonal túlsó végén lévő ember nem láthatja a mosolyodat, mégis érzi majd a hangodból, hogy boldog vagy, és ettől akaratlanul is kellemes hangulatot csempészel a beszélgetésetekbe.
Mosolyogj olyan sokszor, ahányszor csak tudsz. Gyerünk, hadd lássam azt a mosolyt! A mosoly csodát tesz. Itt az ideje, hogy kihasználd ezt a csodát!
Ralph S. Marston







/Foto: pinterest/







                                          Szép napot, jó hetet kívánok Mindenkinek! :-)

















Megjegyzések

  1. Igen, mosolyogjunk! ... Egyszer élünk, akkor meg próbáljunk meg mindenkinek örömet szerezni... magunknak is... Mosolyogjunk! :)
    Édes ez a kis kócos mosolygós lányka is! ... és igenis mosolyt csalt az én arcomra is! :-)
    Neked is sok mosolyt kívánok! :-)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése