Reggeli gondolatok....

Kis döntés nagy eredmény.....
Ha lenne választási lehetőséged, olyan élet mellett döntenél, amely egészséggel, gazdagsággal, kiegyensúlyozott párkapcsolattal, boldogsággal és elégedettséggel ajándékoz meg, vagy inkább betegen, szegénységben és kétségbeesésben tengetnéd napjaidat? A döntés ezúttal egyáltalán nem nehéz. Mindenki gondolkodás nélkül az első változatot választaná.
A lényeg, hogy valóban választhatod az elsőt. Általában nem ilyen nagy dózisban kapod az ajánlatokat, de nem is egyenként. Az életed milyensége és az irány, amerre elindulsz, attól a sok-sok döntéstől függ, amelyeket pillanatonként, nap, nap után hozol, és egymásra építkezve megteremtik a való világot, amelyben élsz.
Az apró döntések, amelyeket meghozol, s amelyek látszólag nem sokat számítanak, rövidesen hatalmas eredménnyel lepnek meg, és közvetlen hatással lesznek az életedre. A mindennapi teendők elvégzése közben is elárasztanak a választási lehetőségek. Miközben döntesz, teljes figyelmeddel összpontosíts arra az útra, amelyen életed folyamán szeretnél végigmenni. Apránként, nap nap után hozd meg a helyes döntéseket, melyek segítenek majd abban, hogy határozottan haladhass az általad választott irányba
Ralph S. Marston

Szép napot, jó hétvégét kívánok Mindenkinek!




Megjegyzések