Reggeli gondolatok....


Ahhoz, hogy boldogan élj, mindig kell hogy legyen a tarsolyodban egy pozitív gondolat, amelyet bármelyik pillanatban előránthatsz. Így mielőtt a kellemetlenségek úrrá lennének rajtad, gyorsan másfelé terelheted a gondolataidat.
Képzeld csak el, milyen lenne, ha hozzászoknál ahhoz, hogy minden napot önmagaddal, az életeddel vagy a világ dolgaival kapcsolatos kellemes élmények felfedezésével kezdesz! Valahányszor pusztító, negatív gondolatok kerítenének hatalmukba, azonnal felidézheted azokat a szép dolgokat, amelyekért hálás vagy, és amelyeket megbecsülsz.
Az őszinte, tiszta szívből jövő hála jótékony hatással lehet az életed minden területére, és ellensúlyozhatja a világból nap mint nap feléd áramló negatív hatásokat.
Idézz fel valamit, amiért őszintén hálás vagy, s mielőtt letaglózna a rossz kedv, a harag, a gyűlölet, az irigység vagy a kétségbeesés, összpontosíts erre az előkészített, kellemes gondolatra.
Az őszinte hála segít abban, hogy valóban boldog légy, és gyakorlatias, pozitív gondolatok töltsék meg mindennapjaidat. Meglátod, minden nap újabb okot ad arra, hogy hálás légy.
Ralph S. Marston


/Foto:Farkas Péter: Hidasi-völgy/



Jó reggelt! Szép napot, kívánok Mindenkinek!





Megjegyzések

  1. Gyonyoru az idezeted es a foto is hozza! JO volna, ha az ember mindig be tudna tartani:)

    puszillak!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése