Filmajánló - Igazából szerelem....

"Valahányszor elfog a bánat a világ állása miatt, a Heathrow repülőtér utasvárójára gondolok. Kezd elterjedni az az általános vélekedés, hogy a gyűlölet és a kapzsiság világában élünk. De én nem így látom. Nekem úgy tűnik, a szeretet mindenütt jelen van. Előfordul, hogy nem különösebben méltóságteljes vagy említésre méltó, de mindig ott van: apák és fiúk, anyák és lányok, férjek és feleségek, barátnők és barátok, régi cimborák. Mikor a gépek becsapódtak az ikertornyokba, tudtommal a halál előtt álló emberek telefonhívásainak egyike sem a gyűlöletről vagy bosszúról szólt. Mind a szeretet üzenetei voltak. Az az illetlen érzésem van,hogy ha jól körülnézünk, akkor igazából szerelem vesz körül minket."


A történet mozgatórugója a szerelem, legyen az első látásra, vagy éppen beteljesületlen, rangra, életkorra és családi állapotra való tekintet nélkül. Megérinti az agglegény miniszterelnököt, az anya nélkül maradt iskolásfiút, a korosodó, kiégett rocksztárt, és nem kerüli el a szerelmében csalódott, összetört szívű írót sem. Londoni életek és szerelmek találkoznak össze és bontakoznak ki Szenteste, romantikus, fergeteges és keserédes következményekkel.

Itt megnézheted: http://vidto.me/preb13tcccxa.html

(Forrás: Filmespolc)







Megjegyzések

  1. Nálunk ez kultuszfilm :) a két lányom mutatta meg jó régen nekünk, hogy milyen aranyos film, azóta nem tudom hányszor láttam már :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még most láttam először! Nagyon tetszett, biztos meg fogom én is nézni többször is! :-)

      Törlés
  2. Ezt a filmet épp ma néztük meg mi is itthon... :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése