Reggeli gondolatok.....

"Ha valakit csak a mosolyáról, az optimizmusáról ismersz, az nem azt jelenti, hogy nincsenek megpróbáltatások az életében, hogy nem érik kudarcok vagy csalódások. Nem azt jelenti, hogy szerencsés, hogy neki minden könnyen jön és szebb, kényelmesebb a cipője, mint másoké.
Van, aki nem kiáltja világgá a fájdalmát. Van, aki ott sír, ahol senki se látja, s mikor elfogytak a könnyei, megtörli az arcát, nagy levegőt vesz, és kilépve az ajtón magára ölti bizakodó mosolyát. Nem azért, hogy bárkit megtévesszen, hogy szerepeket játsszon, hanem azért, mert rendületlenül hisz abban, hogy ha rámosolyog a világra, az újra és újra visszamosolyog majd rá.
És talán azért is, mert szeret olyan ember lenni, akit nem törnek meg és fordítanak ki a csalódások. Szeret olyan ember lenni, aki soha nem adja fel, aki örökké hisz a jóban, a szépben, a varázsban! Aki örökké hisz a csodákban…"
Manna OWell


Akácos út, ha végig megyek rajtad én,
Eszembe jut egy régi szép regény:


Csodás napot kívánok Mindenkinek!

Megjegyzések

  1. Én is szeretnék ilyen ember lenni! :)
    Apukám kedvenc nótája volt az Akácos út, mindig az Ő hangján hallom, olyan hamisan, ahogy senki más a világon nem tudta énekelni :):)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése