Mai gondolatok.....



"Ha cselekszünk, gyakran az „ellenszél” vagy ellenállás egyértelmű jelenlétét is tapasztaljuk, ami olyan érzés, mintha ötleteinkkel és fáradozásainkkal a zsebünkben újra és újra nekirohannánk egy láthatatlan falnak.
Érdemes közelebbről is megvizsgálnunk vágyaink és kívánságaink ellenerőit. Ha csak egyet is sikerül felismerned és feloldanod a sajátjaid közül, az életed érezhetően előbbre mozdul egy kicsit. Idővel egyre több ellenerőt fedezel fel és szüntetsz meg, aminek következtében a látszólagos véletlenek és sorszerűségek úgy fogják követni egymást, mint egy megmagyarázhatatlan csodákból álló gyöngysor szemei.
Azok az erők, amelyek ezek mögött a csodák mögött hatnak, a szívedből és a lelkedből erednek, és minél ügyesebben alakítod az életedet és a környezetedet, annál jobban kibontakozhatnak."
Ruediger Schache


Tegnap készült kép, a Várkert Bazárnál.


Sziasztok!
Egy nagyon mozgalmas hét áll mögöttem, de ez a hét sem lesz egyszerű.
Köszönöm a hozzászólásokat, sajnos most idő hiányában
 nem tudok válaszolni egyenként, de majd pótolom.
 Kívánok nektek további szép napot, hetet,
 reméljük az időjósok ígérete bejön, és még ilyen csodás napsütés
 lesz az elkövetkező napokban!




Megjegyzések

  1. Gyonyoru ez a foto, es a gondolat is nagyon szep.

    VálaszTörlés
  2. Köszi, egyet értek, a gondolat is gyönyörű és a fotó is csodálatos, amit hoztál! :-) ... Neked is további szép estét és gyönyörű napokat! ... Én is számítok még a jó időre egy darabig legalábbis! :-)

    VálaszTörlés
  3. Pénteken leutaztunk a szomszédainkkal Zalakarosra, és csak ma jöttünk haza. Most aztán sikerült kihasználni a jó időt! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó..! Örülök, hogy szép időtök volt!:-)

      Törlés

Megjegyzés küldése