Fehér cica története.....

A karácsonyi ünnepek előtt mikor a párom fiáékhoz  mentünk láttuk mindig  ezt a fehér cicát kinn kóborolni a lakóház előtt.
 Elmondták, hogy ez szobacica volt, a gazdik elköltöztek őt pedig itt hagyták.........:(

 Enni adtak neki a házból, de senkinek nem kellett.
 Mi nagyon sajnáltuk a cicust, de nálunk két öreg cica van, ők biztos már nem fogadnák be maguk mellé, abból sok probléma lenne.

Már január vége fele volt, a cica még mindig az utcán élt.   Elkezdtünk gazdit keresni neki, végül a párom talált  is neki egy cicát szerető családot.
 Szóltunk a gyerekeknek, hogy fogják meg a cicust, és ha szólnak mi megyünk és elvisszük az új gazdihoz. Mikor már minden rendben....a cica meg nincs sehol, szinte egész héten nem látták.......
 Szombaton főzés közben jár az agyam, lehet hogy már valaki megsajnálta és hazavitte...Nem is oly sokára csörög a telefon, hogy meg van a fehér cica!
  Annyira örültünk a jó hírnek  ....!
Férjem kocsiba ugrott és áthozta hozzánk.
Nagyon barátságos cica volt, addig míg a mi cicáink meg nem jelentek. Gyorsan elbújt a szekrény polcba, ki sem mozdult onnan. Megebédeltünk, majd én utána szépen be tudtam rakni a hordozóba és elindultunk az új gazdihoz, akik már nagyon várták. Ott sem volt semmi probléma, már dorombolt az ölemben. Még este telefonon felhívtuk őket, s mondták minden rendben feltalálta magát használta a macskaalmot....Ettől egy kicsit tartottunk, mert már elég régóta nem lakásban élt.

 Azóta is jól van a cicus,nagyon szeretik, reméljük még sokáig okoz boldog perceket  gazdáinak.

Nálunk azóta van változás a cicák számát tekintve....De már ez egy másik történet.....azt majd egy következő posztban írom le.

Megjegyzések

  1. Olyan jo ilyen sikertortenetet olvasni:)nagyon szepen irtad le!
    A cicusnak sok oromet kivanok az uj otthonaban:)

    VálaszTörlés
  2. Jaj de kedves igaz történet! Köszi, hogy megosztottad velünk. Szerintem ennek a cicusnak nagyon jó helye lett, és meg is hálálja a gondozást biztosan! :-)
    Kíváncsian várom majd a következő sztoridat a cicákról!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon jól érzi magát az új gazdinál.....:-)
      Majd írom a másik történetet is hamarosan....:-)

      Törlés
  3. Nagyon aranyos kis történet...és jól végződött.
    Azt hittem az lesz a vége,h a cica vissza szökött hozzátok...,mert ilyenek a cicák :

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A cicák valóban visszajárók, de itt nagy a távolság......:-)Egyébként azt volt a B terv, hogy ha nem fogadja be senki akkor megpróbáljuk a mi cicáinkkal elfogadtatni a helyzetet. Ha nem sikerült volna akkor a C terv, a Menhelyi elhelyezés.

      Törlés
  4. Jó volt olvasni. Örülök neki, hogy szerető otthonra talált. :)

    VálaszTörlés
  5. Köszi, mi is megnyugodtunk hogy jó helyen van. Olyan rossz volt nézni, hogy ott kóborolt a paneloknál a hidegben, szerintem várta a vissza a régi gazdit :-(

    VálaszTörlés
  6. Szia! Azt lehet tudni,hogy helyileg hol volt ez a cica?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése